GA DIRECT NAAR DE TESTS

De beroepskeuzetesten voor professioneel gebruik van Werkcontact

Beroepskeuze Online is onderdeel van Werkcontact B.V. en biedt sinds 2003 professionele online testen aan. Kijk voor meer informatie over outplacement en ons privacyreglement op Outplacementbureau.nl. Voor meer informatie over spoor 2 re-integratie kijkt u op Spoor2reintegratiespecialist.nl.
Voor meer informatie over paardencoaching kijkt u op Horses & Coaching. Meer informatie over de vertrouwenspersoon van Werkcontact leest u op Onafhankelijk-vertrouwenspersoon.nl.

Wat kunnen wij u bieden?

- Via Beroepskeuze Online kunt u stapsgewijs uw leerlingen / studenten door hun LOB-keuze begeleiden met handige opdrachten en testen
- Leerlingen kunnen via Beroepskeuze Online verschillende loopbaanadviestesten doen. Elke test kan vervolgens tegen gereduceerd tarief worden besproken met een professionele loopbaanadviseur


- Zelf gebruik maken van de online testserver: u kunt zelf rechtstreeks gebruik maken van een deel van de testserver van Beroepskeuze Online en zo op elk moment dat het u schikt zelf beroepskeuzetests via internet bij uw leerlingen / studenten klaarzetten, afnemen en beheren

ONDERWIJS

Als decaan /mentor bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van het gehele LOB proces binnen uw school. Dit kan als tweedelijns functionaris, 
maar vaak zult u direct betrokken zijn bij de LOB-begeleiding van de leerlingen. 

Om hier op een uiterst effectieve, snelle en betrouwbare wijze zicht op te krijgen kunnen de uitgebreide online beroepskeuzetests een welkom instrument zijn.
U krijgt op heldere manier antwoorden op vragen als:

- Wat voor capaciteiten-niveau heeft mijn leerling / student? 
- Welke concrete beroepsrichtingen sluiten aan bij de interesse van mijn leerling / student?
- Welk persoonsprofiel heeft mijn leerling / student? 
- Welk loopbaandrijfveren-profiel heeft mijn leerling / student? 
- Welke concrete mogelijkheden heeft mijn leerling / student? 
- Welke beperkingen heeft mijn leerling / student? 

Zelf uw testomgeving voor leerlingen beheren met Beroepskeuze Online

Beroepskeuze online werkt met een volledig digitale internet-testomgeving met uitgebreide tests toegespitst op ieder beroepsopleidings-niveau: MBO, HBO, WO. Deze online beroepskeuzetests kunnen rechtstreeks gemaakt worden op de eigen dedicated testserver van beroepskeuze online, zonder benodigde extra licenties, aanloop- / of andere extra kosten. Op deze manier kunnen capaciteitentests, interessetests, persoonlijkheidstests en loopbaan-drijfverentest gemaakt worden gericht op in werkelijkheid bestaande opleidings- en beroepsrichtingen.

In verband met het ontwikkelen van de nieuwste tests met een groot validatie-gebied werken we intensief samen met een Europese partner, daardoor is het mogelijk ( vanwege de veel grotere afzetmarkt dan alleen maar Nederland ) om veel sneller meer nieuwe tests uit te brengen die meer bij de tijd zijn dan wat de oude structuren kunnen bieden.

Momenteel kunt u via Beroepskeuze Online kiezen voor de samenstelling van een op maat gesneden testpakket uit de volgende 14  tests:

Digitale Intake
VMBO-capaciteitentest
MBO-interessetest
HBO-interessetest
HBO-WO-interessetest
Competentiescan
Persoons Profiel Test
Loopbaandrijfverentest
MBO-HBO-capaciteitentest
Belangstellingvelden HO
Keuzewijzer
Arbeidsomstandighedenscan
Werkhoudingscan

De  tests zijn gemaakt in samenwerking met Mastersonline.