GA DIRECT NAAR DE TESTS

De beroepskeuzetesten voor professioneel gebruik van Werkcontact

Beroepskeuze Online is onderdeel van Werkcontact B.V. en biedt sinds 2003 professionele online testen aan. Kijk voor meer informatie over outplacement en ons privacyreglement op Outplacementbureau.nl. Voor meer informatie over spoor 2 re-integratie kijkt u op Spoor2reintegratiespecialist.nl.
Voor meer informatie over paardencoaching kijkt u op Horses & Coaching. Meer informatie over de vertrouwenspersoon van Werkcontact leest u op Onafhankelijk-vertrouwenspersoon.nl.

Wat kunnen wij je bieden?

- Ook particulieren kunnen via Beroepskeuze Online verschillende loopbaanadviestesten doen. Elke test kan vervolgens tegen gereduceerd tarief worden besproken met een professionele loopbaanadviseur
- Onder het menu referenties vind je de bedrijven waarmee Beroepskeuze Online samenwerkt en je
dit kunt doen


- Beroepskeuze Online kan je in contact brengen met een loopbaanadviseur die past bij jouw specifieke situatie
- Nadat je weet welke kant je op wilt en hoe je dat moet aanpakken kun je, indien gewenst, gebruik maken van een vervolgtraject bij Outplacementbureau Werkcontact
- Ook het volgen van een online outplacementtraject behoort tot de mogelijkheden

PARTICULIEREN

Werk of opleiding is een belangrijk onderdeel van je leven. Dat kan heel plezierig zijn, maar is dat niet ( meer ) altijd voor iedereen. 
Misschien had jij je loopbaan of opleiding wel anders voorgesteld. Mogelijk ben je je baan kwijtgeraakt, ben je bang dat je die kwijt raakt, 
of wil je je gaan heroriĆ«nteren op je loopbaan omdat je het gevoel hebt meer te kunnen of iets anders te willen. 
Is advisering door een beroepskeuze- / loopbaanadvies-bureau dan te duur voor je dan kan online loopbaanadvies en E-coaching 
een goede investering in je toekomst zijn. Als je bij je werkgever weg moet is er de mogelijkheid dat de werkgever de kosten op zich wil / moet nemen in het kader van je ontslag en outplacement.
Of als je langduriger ziek bent in het kader van een re-ntegratietraject 2e spoor dat wettelijk verplicht moet worden aangeboden om je te re-ntegreren naar ander werk.

Je kunt tegen betaling ook een uitgebreid advies aanvragen voor jouw persoonlijke situatie

We werken met zeer uitgebreide europees genormeerde professionele tests toegespitst op ieder beroepsopleidings-niveau: MBO / HBO / WO. Op deze manier kunnen capaciteitentests, interessetests , persoonlijkheidstests en drijfverentest gemaakt worden gericht op in werkelijkheid bestaande opleidingsrichtingen. Dus niet: iets met techniek of iets met mensen: maar echt bestaande opleidingen: bijvoorbeeld: mbo-werktuigbouwkunde, mbo-verpleging, mbo- sociaal-juridisch, hbo-journalistiek: op mbo en hbo- niveau uitgesplitst naar 30-50 opleidingsrichtingen! Geen snelle goedkope internettestjes van 40 minuten waar je uiteindelijk niet veel mee verder komt. Goedkoop is dan toch al gauw weer te duur....

Een onderzoek bij een regulier beroepskeuzebureau kost al gauw minstens 800 euro of meer ( voor je eventuele baas zeker 4 of 500 euro meer dan die 800 euro). Hiervoor krijg je wel een intake, schriftelijke tests op hun bureau en een of twee gesprekken op hun bureau over de resultaten en een rapportage daarvan. Een prima oplossing vaak! Maar misschien net niet in jouw situatie.

Bij Beroepskeuze Online doe je een uitgebreide digitale intake waarin jij als deskundige van jezelf jouw situatie en achtergrond zelf uitgebreid kunt schetsen. Mocht e.e.a. niet helemaal helder zijn dan kun je ervoor kiezen dat er nog een verdere telefonische intake plaatsvindt. Aan de hand van de intake worden de bij jou passende online tests voor je klaargezet. Zodra je die thuis via internet in je eigen tempo gemaakt hebt wordt aan de hand van de digitale intake en de online testresultaten een uitgebreide persoonlijke rapportage voor jou opgemaakt, rekening houdend met jouw eigen situatie en achtergrond. Hou er rekening mee als je een persoonlijk testpakket maakt je circa 3 a 4 uur ( afhankelijk van je snelheid ) bezig bent, dit kan wel in etappes naar wens, dit kun je zelf bepalen.

Je ontvangt de resultaten van de door jou gemaakte tests in een een aantal heldere grafische overzichten per gemaakte test. De op jouw persoon toegesneden uitleg daarvan lees je dan in je persoonlijke rapportage, wat de samenhang is van de tests en een duidelijk persoonlijk en gericht advies. Als je daarna nog vragen hebt word je gratis via beroepskeuzeonline-E-coaching verder geholpen. Beslist geen geautomatiseerde standaard-rapportages met goedkope standaardantwoorden dus, waarna je het maar moet uitzoeken. De prijzen zijn beduidend lager dan bij een regulier bureau.

Veel bedrijven / bedrijfstak- CAO's hebben loopbaanontwikkeling in hun pakket staan. Kijk dat eens na of vraag je P&O-er.
Voor je werkgever kan dit een relatief goedkope manier van loopbaanontwikkeling zijn.