GA DIRECT NAAR DE TESTS

De beroepskeuzetesten voor professioneel gebruik van Werkcontact

Beroepskeuze Online is onderdeel van Werkcontact B.V. en biedt sinds 2003 professionele online testen aan. Kijk voor meer informatie over outplacement en ons privacyreglement op Outplacementbureau.nl. Voor meer informatie over spoor 2 re-integratie kijkt u op Spoor2reintegratiespecialist.nl.
Voor meer informatie over paardencoaching kijkt u op Horses & Coaching. Meer informatie over de vertrouwenspersoon van Werkcontact leest u op Onafhankelijk-vertrouwenspersoon.nl.

Wat kunnen wij u bieden?


- Betrouwbaarheid;
- Uitgebreid;
- Gebruiksvriendelijkheid;
- Heldere resultatenoverzichten;
- Geen bijkomende kosten;
- Gemakkelijke keuzeverdieping;
- Online tests

ReIntegratie

U begeleidt mensen bij hun re-integratie op de arbeidsmarkt. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn uit een WW-/ WIA-/ WWB- situatie, maar ook mensen die van hun werkgever een outplacement- of re-integratietraject krijgen aangeboden.

Kenmerk van al deze mensen is dat ze zich opnieuw moeten gaan oriënteren op de arbeidsmarkt.Om het herintreden op de arbeidsmarkt succesvol te laten verlopen is het van belang dat uw cliënt zich gaat herbezinnen op de eigen mogelijkheden en onmogelijkheden binnen een realistisch perspectief.Om hier op een uiterst effectieve, snelle en betrouwbare wijze zicht op te krijgen kunnen de uitgebreide onlineberoepskeuzetests een welkom instrument zijn. U krijgt op heldere manier antwoorden op vragen als:

- Wat voor niveau / competenties heeft mijn cliënt? 
- Welk persoonsprofiel heeft mijn cliënt? 
- Welk loopbaandrijfveren-profiel heeft mijn cliënt? 
- Welke concrete mogelijkheden heeft mijn cliënt? 
- Welke beperkingen heeft mijn cliënt?

Zelf uw testomgeving beheren met testsonline

Beroepskeuze online werkt met een volledig digitale internet-testomgeving met uitgebreide tests toegespitst op ieder beroepsopleidings-niveau: mbo, hbo, wo. Deze tests kunnen rechtstreeks gemaakt worden op de eigen dedicated testserver van beroepskeuze online, zonder benodigde extra licenties, aanloop- / of andere extra kosten. Op deze manier kunnen capaciteitentests, interessetests, persoonlijkheidstests en loopbaan-drijfverentest gemaakt worden gericht op in werkelijkheid bestaande opleidings- en beroepsrichtingen.

In verband met het ontwikkelen van de nieuwste tests met een groot validatie-gebied werken we intensief samen met een Europese partner, daardoor is het 
mogelijk ( vanwege de veel grotere afzetmarkt dan alleen maar Nederland ) om veel sneller meer nieuwe tests uit te brengen die meer bij de tijd zijn dan wat de oude structuren kunnen bieden. We werken in een samenwerkingsverband met Mastersonline.eu.
 
Momenteel kunt u via Testonline (R) voor Nederland of Vlaanderen kiezen voor de samensteling van een op maat gesneden testpakket uit de volgende 14  tests:

Digitale Intake
VMBO-capaciteitentest
MBO-interessetest
HBO-interessetest
HBO-WO-interessetest
Competentiescan
Persoons Profiel Test
Loopbaandrijfverentest
MBO-HBO-capaciteitentest
Belangstellingvelden HO
Keuzewijzer
Arbeidsomstandighedenscan
Werkhoudingscan

De  tests zijn gemaakt in samenwerking met Mastersonline.eu / European testpublishers.